0548-613420   |    info@tuincentrumodink.nl Showtuin: Rijssensestraat 272 | 7441 AN Nijverdal
Gratis staal aanvragen

Kunstgras aanleggen

Bij de aanleg van uw kunstgras gaan wij in de meeste gevallen uit van een ontwerp, zodat wij op een vakkundige en verantwoorde wijze kunnen starten met de aanleg.

Wij leggen het kunstgras in uw tuin vakkundig en met zorg aan, waarbij wij het overeengekomen ontwerp volgen. Wij kunnen alle voorkomende werkzaamheden voor het aanleggen van uw kunstgras, volledig in eigen beheer uitvoeren, dit betekent dat u in de tuin alleen te maken krijgt met onze vakmensen en u één vast aanspreekpunt heeft.

U kunt natuurlijk, indien u dat wenst nog een aanpassing laten doen tijdens het aanleggen. Er bestaat ook de mogelijkheid om zelf mee te helpen, of de tuin gedeeltelijk aan te laten leggen door ons hoveniersbedrijf Odink.

Als de aanleg is afgerond, zal de hovenier met u door de tuin gaan om de tuin op te leveren.

Zelf kunstgras aanleggen?

Bekijk onze handige instructiefilm:

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras